ŠTUDENTJE

Živijo!

Vabilo je namenjeno študentom z veljavnim študentskim statusom, ki ga bodo ob prvem obisku morali tudi izkazati.

Prijaviš se lahko solo, v paru ali s skupino preko tvojega študentskega kluba ali društva študentov na tvoji fakulteti. Prijave v paru so seveda zaželjene, zaradi uravnvanja razmerja plesalec-plesalka. Vkolikor bo ali plesalcev ali plesalk preveč, bomo razemejre uravnavali s čakalnimi listami. Priporočamo čim prejšnjo prijavo 😉

Vabimo te, da se nam pridružiš na BREZPLAČNEM SWING TEČAJU v sklopu projekta FIRST CONTACT, ki ga za mlade sofinancira US Embassy Ljubljana.

Poleg ciljev, opisanih v nadaljevanju, si želimo predvsem ponuditi varno okolje, v katerem lahko mladi vzpostavimo osebni odnos s sočlovekom, ustvarimo nova poznanstva, odkrijemo nov hobi in skupaj pomigamo ob dobri glasbi.

Na kaj lahko računaš:

  • Dobro fizično počutje – swing je dinamičen ples v paru, ples je gibanje, gibanje pa je vedno fajn ???? Priporočamo, da prineseš sabo bidonček in mogoče majico za preobleči, saj lahko postane kar vroče!
  • Novo znanje – poleg nekaj osnovnih korakov se bomo naučili principov vodenja in sledenja, vzporedno pa bomo povedali tudi kaj o zgodovini in kulturnem pomenu swinga.
  • Razvoj spretnosti – poleg gibalnih novosti se bomo naučili samoizražanja skozi ples in socialne etikete na plesišču.
  • Odkrivanje talenta – ti je swing pisan na kožo, pa še ne veš? Morda si naslednja inštruktorica ali zmagovalec na mednarodnem tekmovanju, pa tega še nisi odkril?
  • Kulturno raznolikost – Naš projekt prispeva h kulturni raznolikosti v Sloveniji. Sprejemanje različnih kultur, kot je bogata dediščina temnopolte skupnosti, je bistvenega pomena za spodbujanje strpnosti in medsebojnega spoštovanja.

Za nekaj prvih vtisov : https://youtu.be/c0semQLQH4w?si=I6pUIPXElHT9kTyU

Organizirali bomo tudi brezplačni SWING PLESNI ŽUR, kjer se boste lahko spoznali z ostalimi študentskimi klubi in študenti, udeleženimi v projektu.

Trenutno imamo razpisana 2 termina in sicer:

Torek, pričetek: 7. maj od 21.00 – 22.30

Četrtek, pričetek: 16. maj 21.00 – 22.30

KJE: VINTAGE PLAC (Tivolska 50 v kleti, zraven postaje Bavarski dvor in hotela Intercontinental).

Brezplačni tečaj obsega 4 srečanja po 2 šolski uri (4 x 90 minut).

PRIJAVA: https://forms.gle/uKVcVhJFN7GdpNy17

Če ste zainteresirani in vam termin ne ustreza pa nam pišite na naš email projekt@vintage.si in obvestili vas bomo o novem terminu.

Iskreno upamo, da se boste našemu vabilu odzvali, saj vam želimo ponuditi nekaj zanimivega, zdravega, nekaj, kar povezuje ljudi in ob enem utrjuje medsebojne povezave. Verjamemo, da vam ne bo žal ???? 

Ali se lahko tečaju pridruži tudi spoplesalec ali soplesalka, ki ni študent?

LAHKO, vendar v tem primeru poravna redno vadnino, ki znaša v tem primeru 60€ ( 4 krat po 2 šolski uri skupaj). Ob prijavi zapiši : REDNA PRIJAVA.