CELJE KLUB

Ko pleselec/plesalka doseže določen nivo plesnega znanja, ga-jo povabimo v Celje klub skupino v kateri plešejo že bolj izkušeni plesalci. Tukaj se učimo naprednih figur, plesnih konceptov, koreografij in se tudi spogledujmo z različnimi stili swing plesov.

Celje klub pa ni le nivo ali pa plesna skupina, ampak je tudi krog prijateljev, ki se je oblikoval z leti delovanja swing društva VINTAGE v Celju. Je glavni temelj swing scene na tem področju. Veliko se smejimo in hitro napredujemo.

En izmed ciljev skupine je tečajnike pripraviti na plesna tekmovanja (kateri želijo), drug cilj pa je udoben plesni napredek in druženje.

Pričetek tečaja: ponedeljek, 25. SEPTEMBER 2023 

Termin: PONEDELJEK od 20.30 – 21.30

Tečaj poteka od vpisa do konca šolskega leta (17. junija 2023).
Lokacija: Celjski dom, Krekov trg 3, 3000 Celje
Učitelja: Aleš & Lučka

PLAČILO: Tečaj se izvaja po semestrih. V šolskem letu se izvede tri semestre. En semester traja 3 mesece (oziroma 12 srečanj po 60 minut).

Cena120 eur / semester (12 vaj) / osebo, oziroma v primeru plačila v treh mesečnih obrokih: 40 eur / mesec / osebo.

*Cena za študente/dijake: 108 eur / semester (12 vaj) / osebo, oziroma v primeru plačila v treh mesečnih obrokih: 36 eur / mesec / osebo.

Posamezna vaja: 15 eur

*Študentje in dijaki imajo 10% popusta (cena tečaja je 108 eur). Študentski status upoštevamo ob predložitvi študentske izkaznice ali potrdila o vpisu do dopolnjenega 27. leta starosti. Osebe z dijaškim statusom imajo enake ugodnosti kot osebe z študentskim statusom.

Če bi želeli znesek poravnati v obrokih nam pišite na drustvo@vintage.si

Če si že izkušen swing plesalec ali plesalka, te vabimo, da se nam pridružiš v skupini CELJE KLUB.