[blocksy-content-block id=”479″]

Društvo Vintage

VINTAGE SWING

“Ples je bližnjica do sreče. Swing je med vsemi plesi najbolj sproščen, za nameček pa ponuja še najboljšo družabno sceno, ki je svetovno povezana med sabo. Pridruži se, potuj v času in se na novo odkrij, kot novi plesalec-plesalka.”

Kolar, A. predsednik Vintage Swing

začetni-tečaj-swinga-Vintage-Swing-Lindy-Hop

VINTAGE SWING je 1.slovenska swing organizacija in največji regijski organizator mednarodnih swing dogodkov.

Organizirani smo v obliki društva. Sicer, pa je VINTAGE plesna družina, katere člani so vsi tečajniki, inštruktorji, ter simpatizerji. Deluje širom Slovenije in celo preko mej, ter povezuje in izobražuje preko 400 aktivnih učencev. Zajema vse generacije, od srednješolcev, pa vse do zrelejših generacij. Je odličen dokaz, da fizična starost pri aktivnih ljudeh ni važna.

Odnosi v VINTAGE SWING družini temeljijo na toplem človeškem odnosu, prijaznosti do sočloveka in zavedanju ožje in širše okolice. Veljajo pravila lepega vedenja in vljudnosti, združena z večno pripravljenostjo na zabavo in nove dogodivščine.

V sklopu izobraževanja in druženja se člani VINTAGE SWING večkrat letno organiziramo in skupaj odpravimo na različne plesne dogodke po Evropi, kar udeležence še dodatno poveže in zbliža. Ljubezen do jazz glasbe, plesa, vintage stila in povezava z modernim, pa so light motivi teh prijetnih druženj.

Vintage Swing je veliko več, kot le društvo, plesna šola in organizator. Je duhovna entiteta, ki združuje dobro misleče z željo po pristnem človeškem kontaktu, prijetnem druženju in plesnem ter glasbenem izražanju.

Če “čutiš” te besede, se nam pridruži.

začetni-tečaj-swinga-Vintage-Swing-Lindy-Hop